Junior winter challenge suurempi kuin koskaan

Xbike

Junior winter challenge järjestetään tänä vuonna suurempana kuin koskaan ennen. Nyt JWC-kiertue ajetaan Turun, Imatran ja Ylöjärven motocross-halleissa.

JWC on Turun moottorikerhon luoma ajotapahtuma junioreille (50/65/85cc) jota on järjestetty jo vuodesta 2014 lähtien Turun TMK-Tietokeskus Center motocross hallissa. Ajotapahtumat pitävät sisällään leikkimielistä kisailua, treeniä sekä hauskaa yhdessäoloa motorsport hengessä.

Paljon kiitosta saanut JWC saa tänä vuonna nimikkoyhteistyökumppanikseen 24mx.fi verkkokaupan ja tämän yhteistyön myötä ajotapahtuma laajenee täysimittaiseksi sarjaksi, joka ajetaan talven aikana Turun TMK-Tietokeskus Centerissä, Imatran Offroad Areenalla sekä Ylöjärven Dynaset Offroad Areenalla. Tapahtumat toteutetaan junioreiden kehittymistä ja viihtymistä painottaen ja ne pitävät sisällään leikkimielistä kisailua, treeniä ja ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa niin kuskeille kuin vanhemmillekkin. JWC-ajotapahtumat ovat täydellisiä paikkoja tulla tapaamaan jo ennestään varikoilta tuttuja kavereita, sekä tottakai myös tutustumaan uusiin ajokavereihin ympäri Suomea.

Ajotapahtumissa on jaossa runsaasti mahtavia palkintoja kuskeille, sekä kauden päätteeksi kuskit palkitaan erityispalkinnoin osallistumisaktiivisuuden mukaan.

Tapahtumiin ovat tervetulleita jo motocrossia harrastavat juniorit, sekä harrastamisen aloittamista harkitsevat nuoret ja heidän vanhempansa. 24MX JWC ajotapahtumissa on harrastuksen aloittamista harkitsevien junioreiden mahdollisuus kokeilla junnucrossipyöriä veloituksetta.

Teksti: JWC tiedotus

 

JWC kalenteri:

-SU 27.11.    TMK-Tietokeskus Center - TMK
-LA 03.12.    Offroad Areena - IMK
-SU 11.12.    Dynaset Offroad Areena - Nopy
-SU 15.01.    TMK-Tietokeskus Center - TMK
-LA 04.02.    Offroad Areena - IMK
-SU 12.02.    TMK-Tietokeskus Center - TMK
-SU 19.02.    Dynaset Offroad Areena - NoPy
-SU 12.03.    TMK-Tietokeskus Center - TMK

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: