Bild
Seuraava artikkeli

Hyvän fiiliksen talvisarja jatkuu

Xbike

Suuren suosion ja todella positiivisen vastaanoton saavuttanut talvisarja on hyvässä vauhdissa ja sarjan kahdessa ensimmäisessä tapahtumassa on ollut mukana yhteensä yli 120 innokasta junioria hankkimassa arvokasta kokemusta ja erityisesti uusia ystäviä.

24MX Junior Winter Challenge on junioricrossareille järjestettävä hyvän fiiliksen talvisarja, joka ajetaan kolmella eri paikkakunnalla: Turun, Imatran sekä Ylöjärven motocrosshalleissa. Talvisarjaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset kuljettajat 50, 65 ja 85cc (myös CRF 150) crossipyörillä huoltajineen.

Tulevana viikonloppuna ajetaan sarjan kolmas etappi Ylöjärven Dynaset offroad areenalla (Menotie 3, 33470 YLÖJÄRVI). Ylöjärven tapahtuman isännöi Tampereen Motocross Ry.  

HUOM! 24MX JWC ajotapahtuman maksu on 25€, joka maksetaan paikan päällä käteisellä (varaa tasaraha). Dynaset Offroad Areenalla ajetaan samalla kaavalla kuin sarjan muissakin osakilpailuissa, mutta tällä kertaa käytössä ei olet ajanottojärjestelmää.

Tiedote

AIKATAULU (Ylöjärvi - Dynaset Offroad Areena)

09:00-11:30     Vapaat harjoitukset
11:45                Kuljettajakokous
12:00-14:00     1. & 2. Ajot ryhmittäin
14:00-16:00     3. & 4. Ajot ryhmittäin

Tykkää 24MX JWC FB-Sivuista, niin pysyt ajantasalla ja saat lisätietoja:

https://www.facebook.com/24MXJWC

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.