Bild
Seuraava artikkeli
Motocrossin kaksinkertainen maailmanmestari ja 59-kertainen GP-voittaja Jeffrey Herlings solmi KTM:n kanssa kauteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Se on myös KTM:n kilpailutoimen johtajan Pit Beirerin mieleen. Kuva: KTM

Herlingsille pitkä jatkosopimus KTM:n kanssa

Xbike

Motocrossin MX2-luokan kaksinkertainen maailmanmestari Jeffrey Herlings on solminut KTM:n kanssa kauteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen.

Syyskuussa 22 vuotta täyttävän hollantilaisen sopimus Red Bull KTM-tehdastiimin kattoi jo entuudestaan kauden 2017, jolloin hän siirtyy MXGP-luokkaan. Nyt sopimusta on siis jatkettu edelleen kolmella vuodella.

Herlingsin jatkosopimus viimeisteltiin tiistaina Itävallan Munderfingissa.

- Jeffrey tuli meille varsin nuorena ja olemme nähneet hänen kehityksensä erittäin taitavaksi kuljettajaksi kaikilla alustoilla. Hän on voittanut jo 59 GP:tä, mikä on poikkeuksellista noin nuorella iällä, kehuu KTM:n kilpailutoiminnan johtaja Pit Beirer.

Herlingsin ympärillä on pyörinyt erinäisiä siirtohuhuja, mutta KTM on vienyt voiton muista houkutuksista.

- Olen todella tyytyväinen saadessani olla osa KTM-perhettä. Olen ollut täällä jo vuodesta 2009 lähtien. Toivottavasti saavutamme vielä paljon mestaruuksia ja voittoja yhdessä. Tämä on viimeinen vuoteni MX2-luokassa ja haluan päättää sen mestaruuteen, alleviivaa Herlings.

Toipilaana ja sivussa tositoimista parhaillaan oleva Herlings johtaa MX2-luokan MM-sarjaa edelleen 87 pisteellä solisluuvammastaan huolimatta.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.