Motocrossin kaksinkertainen maailmanmestari ja 59-kertainen GP-voittaja Jeffrey Herlings solmi KTM:n kanssa kauteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Se on myös KTM:n kilpailutoimen johtajan Pit Beirerin mieleen. Kuva: KTM

Herlingsille pitkä jatkosopimus KTM:n kanssa

Xbike

Motocrossin MX2-luokan kaksinkertainen maailmanmestari Jeffrey Herlings on solminut KTM:n kanssa kauteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen.

Syyskuussa 22 vuotta täyttävän hollantilaisen sopimus Red Bull KTM-tehdastiimin kattoi jo entuudestaan kauden 2017, jolloin hän siirtyy MXGP-luokkaan. Nyt sopimusta on siis jatkettu edelleen kolmella vuodella.

Herlingsin jatkosopimus viimeisteltiin tiistaina Itävallan Munderfingissa.

- Jeffrey tuli meille varsin nuorena ja olemme nähneet hänen kehityksensä erittäin taitavaksi kuljettajaksi kaikilla alustoilla. Hän on voittanut jo 59 GP:tä, mikä on poikkeuksellista noin nuorella iällä, kehuu KTM:n kilpailutoiminnan johtaja Pit Beirer.

Herlingsin ympärillä on pyörinyt erinäisiä siirtohuhuja, mutta KTM on vienyt voiton muista houkutuksista.

- Olen todella tyytyväinen saadessani olla osa KTM-perhettä. Olen ollut täällä jo vuodesta 2009 lähtien. Toivottavasti saavutamme vielä paljon mestaruuksia ja voittoja yhdessä. Tämä on viimeinen vuoteni MX2-luokassa ja haluan päättää sen mestaruuteen, alleviivaa Herlings.

Toipilaana ja sivussa tositoimista parhaillaan oleva Herlings johtaa MX2-luokan MM-sarjaa edelleen 87 pisteellä solisluuvammastaan huolimatta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: