Bild
Seuraava artikkeli

Erämaiden sankari pääsi ajamaan isolle kirkolle

Xbike

Dakar-rallin hallitseva mestari Sam Sunderland oli ensimmäinen britti, joka on voittanut arvostetun erämaakilpailun. Dubaissa asuvan Sunderlandin historiallinen saavutus jäi silti Englannissa melko vähälle huomiolle mediassa.

Viikonloppuna Sunderland pääsi kuitenkin hiekan keskeltä suurkaupungin vilinään ja englantilaisten fanien ja toimittajien luokse, kun hän ajoi KTM:n kisapyörällään katsomassa Lontoon nähtävyyksiä. Kierros päättyi Lontoon ExCel-keskukseen ja moottoripyöräshow’hun.   “Oli todella mukava palata Lontooseen ja nähdä, että niin moni brittifani on innoissaan Dakarin voitostani. Oli hauskaa ajaa kisapyörällä mutta turistina kaupungissa, kun on tottunut aavikkoon tai muuten karuun maastoon. Moni ihminen katsoi minua pitkään ja otti valokuvia. Se oli omituinen mutta kiva päivä, kun sai kruisailla ja tsekata Tower Bridgen ja parlamenttitalon”, Sunderland kertoi.

Lue lisää aiheesta: KTM

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.