Bild
Seuraava artikkeli
Eero Remes. Kuva: Marko Vihriä

Ennakkosuosikit voittoon kauden kovatasoisimmassa endurokisassa

Xbike

Koko kauden kovatasoisin enduron SM-osakilpailu ajettiin tänään lauantaina Seinäjoen helteisissä olosuhteissa. MM-sarjan E1-luokkaa johtava Eero Remes ei antanut muille mahdollisuuksia, vaan vei sekä yleiskilpailun että oman luokkansa ylivoimaisesti nimiinsä.

Enduron kauden neljäs SM-osakilpailu, Kurjenkierros Enduro, oli hallitsevan E1-luokan maailmanmestarin Eero Remeksen ylivoimaa. Ensimmäiseen SM-osakilpailuunsa tänä vuonna osallistunut mies otti odotetusti sekä A1-luokan että yleiskilpailun voiton. A1-luokassa toiseksi Seinäjoen haastavissa ja helteisissä olosuhteissa ajoi enduron MM-sarjan junior-luokassa kisaava Henric Stigell. Kolmanneksi sijoittui Henri Olenius.

Remes pitää kisakuntoa yllä parhaillaan Suomessa ennen kuin MM-kausi laitetaan päätökseen syyskuun finaalissa Ranskassa. Näin ollen hänet tultaneen näkemään myös enduron seuraavassa SM-osakilpailussa, joka ajetaan 26.-27. elokuuta Tohmajärvellä.

A2-luokassa Seinäjoella kovinta vauhtia piti yllä SM-pistejohdossa oleva, Stigellin lailla enduron MM-sarjan junior-luokassa kisaava Eemil Pohjola. Toiseksi sijoittui Toni Eriksson ja kolmanneksi Jiri Leino.

A3-luokassa selvään voittoon ajoi Marko Tarkkala ennen Aleksi Jukolaa, joka kävi tiukan sekuntitaiston kolmanneksi sijoittuneen Mika Tammisen kanssa.

Teksti: Suomen Moottoriliiton tiedotus
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.