Bild
Seuraava artikkeli
Toni Bou voitti jälleen maailmanmestaruuden. Kuva: Honda

Bou jälleen mestari

Xbike

Toni Bou tekee huimaa jälkeä trialin MM-sarjassa voittamalla jälleen kerran maailmanmestaruuden. Mestaruus oli miehen kahdeskymmenes, kun hallimestaruudet lasketaan mukaan.

Vaikka yksi osakilpailu on vielä ajamatta, onnistui Espanjan Toni Bou varmistamaan maailmanmestaruuden. Bou tarvitsi Italiassa seitsemännen sijan varmistaakseen tittelin, mutta siihen hän ei tyytynyt. Bou ajoi jo ensimmäisen kierroksen huomattavasti muita paremmin ja jatkoi koko päivän saman malliin voittaen kilpailun varsin selvästi ennen maanmiestään Adam Ragaa.
 
Bou on ollut ylivoimainen koko kauden ajan ja voittoja on kertynyt 11 sarjan 14:sta ajetusta kilpailusta, vaikka harjoituskauden olkapäävamma ei enteillytkään hyvää.
 
Boulle mestaruus oli ulkoratojen kymmenes ja hänellä on myös kymmenen hallisarjan maailmanmestaruutta.

Toni Bou:

20160409113351.png?itok=RwJVtWl3

”Tänään oli todella spesiaalipäivä. Maailmanmestaruus on aina jotain uskomattoman hienoa ja tämä kausi on ollut hyvin erikoinen. Ongelmia on ollut, mutta niistä on selvitty ja olen pystynyt parantamaan loppukautta kohti. Tämä kilpailu oli täydellinen ja pystyin varmistamaan mestaruuden.
 
Haluan kiittää perhettäni, tiimiäni ja kaikkia jotka ovat auttaneet minua. Nyt nautin tästä ja sitten siirrän ajatukseni taas trialiin, ja siihen, kuinka voin olla taas parempi ensi vuonna. "

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.