Bild
Seuraava artikkeli

Tracer 700 on aloittelijoillekin sopiva matkapyörä

Uutiset

Yamaha on esitellyt MT-07-malliinsa perustuvan pienen sport tourerin.

Yamaha on esitellyt MT-07-malliinsa perustuvan sport touring -mallin, joka valmistajan mukaan sopii hyvin myös aloitteleville moottoripyörämatkaajille. 

Suoraan MT-07:sta poimittu, ponteva kaksisylinterinen moottori vauhdittaa myös Tracer 700:n etenemistä. Terhakkaa luonnetta tuomaan moottori on varustettu 270-asteisella sytytysjärjestyksellä. Mallin tankki on 17-litrainen, joten toimintasäde lienee taloudellisen moottorin ansiosta järkevällä tasolla. 

Myös runko on kotoisin MT-07:sta, mutta pienin muokkauksin, jotta malli kestäisi esimerkiksi kuormaa paremmin. 17-tuuman vanteet kielivät asfalttipainotteisuudesta, ja se huomioon ottaen 130-millinen joustomatka riittänee useimpiin tilanteisiin. Vaimennusten kerrotaan olevan säädetty sporttiseen, mutta mukavaan ajoon. Vakauden parantamiseksi MT-07:n jo ennestään pitkää takahaarukkaa on pidennetty 50 milliä. Ajovalmiina paino on 196 kiloa. 

Tracer 700 tulee saataville heinäkuussä 2016. Sen hinta on 10 935,69 euroa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.