Bild
Seuraava artikkeli

Tältä uusi Africa Twin näyttää

Uutiset

Tuoreen patenttihakemuksen liitekuvista voi nähdä Honda CRF1000L Africa Twinin kokonaisuudessaan. Ohessa myös ensimmäinen testeistä vuotanut ajovideo.

Hiljattain Honda vahvisti uuden CRF1000L Africa Twinin saapuvan jo tämän vuoden aikana. Moottori on 1000-kuutioinen rivikakkonen ja erityisesti soralle kehitetty DCT-vaihteisto on saatavilla lisävarusteena. Mallin vahvistavan tiedotteen yhteydessä julkaistiin vain kaksi kuvaa, mutta tuoreet patenttihakemukset näyttävät mallin kokonaisuudessaan. 

Mustavalkokuvat ovat peräisin Australian patenttihallinnolta. Tuotantomalli jakaa ulkonäköään monilta osin viime syksyn messuilla nähdyn True Adventure -konseptin kanssa. Joitakin yksityiskohtia on toki muokattu, esimerkiksi pakoputkiston perässä on kookkaampi äänenvaimennin.

Myös oheinen video on peräisin Australiasta, ja sen on julkaissut paikallinen Honda-maahantuoja. Valmistajan odotetaan julkaisevan lisätietoa mallista lähiviikkoina.  

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.