Bild
Seuraava artikkeli

Tallinn Motor Show entistä laajempi tapahtuma

Uutiset

Viron suurin moottoripyörä messu Tallinn Motor Show järjestetään 8-10. maaliskuuta ja ensimmäistä kertaa on pyörät Viron suurimmassa messukeskuksessa Tallinnassa Piritalla. Messuille on rekisteröitynyt jo yli 40 näytteilleasettajaa, jotka edustavat lähes 100 tavaramerkkiä ympäri maailmaa.

Paikalle ovat tuoneet uusimmat mallinsa isot ja useat pienemmät valmistajat. Myös erilaiset ajo- ja lisätarvikkeiden myyjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan.

Neljäntana vuotena peräkkäin järjestetään suosittu projektipyörien kilpailu, jossa Viron parhaat pyöränrakentajat esittelevät taitojaan. Luokkia on ensimmäistä kerta viisi: Custom, Street, Superbike, Historic and Open. 

Kolmanta kertaa järjestetään myös kaksi vuotta sitten erittäin suosituksi osoittautunut Motomiss-kilpailu jossa missikanditaatit joutuivat tavallisten kauneuskierrosten lisäksi ajamaan moottoripyörää, mikä oli yksi messujen vetonauloista ja on sitä todennäköisesti myös tänä vuonna.

Erikseen esitellään Virossa harrastettavia moottoriurheilulajeja ja niissä käytettyä välineistöä. Näytteille on asetettu Viron moottoripyörähistorian vanhimmat ja kuuluisimmat katu- sekä urheilupyörät.

Messut ovat avoinna perjantaina 8.3 klo 12-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.