Erno Örthén ja Pekko Herola kättelevät ensimmäisen uuden TM-kaupan sinetiksi.

T. Örthén Oy TM-moottoripyörien jälleenmyyjäksi

Uutiset

T. Örthén Oy on solminut sopimuksen Daytona Motorsportin kanssa TM-moottoripyörien jälleenmyynnistä.

Vuodesta 1982 alalla vaikuttanut offroad-moottoripyörien erikoisliike T. Örthén Oy aloittaa TM- motocross- ja enduropyörien virallisena jälleenmyyntipisteenä, yhteistyössä Daytona Motorsportin kanssa. Yhteistyö kattaa myös alkuperäisten varaosien myynnin.

- Olemme tyytyväisiä saadessamme TM:n vahvistamaan jo entuudestaan laajaa valikoimaamme. TM on lähivuosina niittänyt menestystä enduro-, motocross- ja supermoto-radoilla, joten on hienoa päästä tarjoamaan merkin kalustoa asiakkaillemme. Esimerkiksi Eeron (Remes) enduro-maailmanmestaruus todistaa, että "Temmi" on todella kilpailukykyinen peli, toteaa Erno Örthén.

- Daytona Motorsportin Petri Pohjamo on myös erittäin tyytyväinen T.Örthenin kanssa solmittuun sopimukseen. "TM Racing pyörien kysyntä on kasvanut huomattavasti parin viimeisen vuoden aikana. T.Örthenin saaminen jälleenmyyjäksemme parantaa asiakkaiden kannalta pyörän saatavuutta. Entuudestaan meillä ei ole ollut pääkaupunkiseudulla myyntiä, mutta tämän sopimuksen myötä meillä on vahva jälleenmyyjä alueella."

Teksti: T. Örthén Oy / Daytona Motorsport -tiedotus

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: