Bild
Seuraava artikkeli

​Shoei uudisti Neotec-kuitukypäränsä kakkosversioksi

EICMA 2017

Shoei on tuonut markkinoille vuonna 2011 julkaistun Neotec-kypärän seuraajan. Neotec II on esikuvaansa nähden uudistunut monella tavalla.

Neotec II on avattava kuitukypärä, johon on ensimmäistä kertaa mahdollista täysin integroida kypäräpuhelinjärjestelmä.

Kypärän ulkomuoto on aggressiivinen ja kompakti. Saatavilla on kolmea eri kuorikokoa. Ilmavirtausten huomioimiseksi yläosan ilmanvaihtoaukko toimii myös spoilerina ohjaten virtauksia eri tavalla erilaisilla pyörillä ajettaessa (erilainen ajoasento).

Kypärä on suunniteltu käytettäväksi myös matka-ajossa. Kypärästä onkin pyritty tekemään sellainen, että melu pysyy mahdollisimman hyvin ulkopuolella. Tärkeää on ollut poskipalojen toteutus. Ulkokuoressa on pyritty vähentämään ilmavirtojen, turbulenssien vaikutusta, jotta ajaminen olisi mahdollisimman rentoa. Myös istuvuus on arvossaan, samoin ilmanvaihto.

Avattavan leukaosan lukitusmekanismi on aiempaa vahvempi. Avausnappi on puolestaan helpompi käyttää myös paksummat hanskat kädessä.

Kypärä on saatavilla tammikuussa 2018. Kokoja on kuusi (XS-XXL), värejä seitsemän kolmella eri grafiikalla.

20170811210422.png?itok=AM7lQzhk

20170811210509.png?itok=vAl_AF6L

20170811210611.png?itok=0SRkvzGD

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.