Bild
Seuraava artikkeli

YLE: Mika Kallio sivussa ainakin puoli vuotta

Racebike

Mika Kallio kaatui Saksan GP:n harjoituksissa pari viikkoa sitten ja loukkasi polvensa. Hän joutui leikkaukseen ja nyt on edessä pitkä kuntoutus.

Polven kaikki nivelsiteet, etu- ja takaristisiteet sekä sivusiteet, olivat poikki.

”Jo ennen leikkausta odotukset eivät olleet korkealla. Tiesimme, että kyseessä oli vakava vamma, iso leikkaus ja pitkä kuntoutus. Puhutaan suurin piirtein kuuden kuukauden ajanjaksosta kuntoutumisessa”, Kallio sanoi Yle Urheilulle.

Kallio vahvistaa, että tämä kausi on varmuudella ohi. Kalliolla ei ole sopimusta ensi kaudesta KTM:n testikuljettajana, loukkaantuminen ainakaan tuskin parantaa hänen neuvotteluasemiaan.

”Tietysti tällaisen loukkaantumisen takia tulee takapakkia. Ei tässä tietysti mikään hyvä fiilis ole. Mutta minulla on sellainen tunne, että jossain vaiheessa ollaan edelleen samoissa hommissa”, Kallio sanoi YLE:lle.

Voit lukea YLE:n alkuperäisen jutun tästä linkistä.

 

Kommentarer

#1
Talvimies
2018-08-01 09:32

Ongelmallinen tilanne Mikalla. KTM tarvitsee ehdottomasti testikuljettajaa pyörän kehitykseen, erityisesti nyt kun Zarko liittyy tiimiin ensivuonna. Onko Mikalla paikkaa vuonna 2019 kun sopimuskin on katkolla? Ainakin on varmaa että tulevaisuudessa villinkortin kisat ovat tarkemman seulan alla, koska kuljettajan loukkaantumisen ei ole varaa. Toivotaan Mikalle pikaista paranemista ja zemppiä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.