Bild
Seuraava artikkeli

Yamahan Maverick Vinales myöntää: ”Olisi parasta, jos Valentino Rossi palaisi pian”

Racebike

Maverick Vinalesin mukaan Yamahan on pystyttävä parantamaan pyöräänsä sadekelillä, jos he haluavat taistella maailmanmestaruudesta. Hän kaipailee myös loukkaantunutta Valentino Rossia takaisin mahdollisimman pian.

Vinales oli viime viikonloppuna neljäs San Marinon GP:n märällä radalla, mutta jäi kärjestä todella kauas. Hän on silti edelleen vain 16 pistettä MM-sarjan kärkimiehiä Andrea Doviziosoa ja Marc Marques’ta perässä.

”Kuivalla radalla olemme pystyneet parantamaan nyt tosi paljon. Mutta jos vettä sataa, Dovi ja Marc menevät aivan eri vauhtia. Jos haluamme mestaruuden, meidän on pystyttävä parantamaan nimenomaan sadekelillä."

“Etupää toimii sadekelilläkin ihan hyvin, mutta takapään pidon kanssa on todella suuria ongelmia. Varsinkin kallistuksissa vasemmalle pyörä lähtee koko ajan liukumaan alta”, Vinales sanoi Motorsport.comille.

Vinales myöntää, että Valentino Rossin puuttuminen pilttuusta ei ainakaan auta asiaa.

”Mitä nopeammin hän pystyy palaamaan, sitä parempi meille kaikille. Hän tuntee niin hyvin tämän pyörän ja tietää, kuinka sillä voi ajaa mahdollisimman kovaa. Siitäkin on etua, että kun hän on mukana, voimme vertailla dataamme. Siitä on iso etu kilpailuviikonloppuina.” 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.