Bild
Seuraava artikkeli

Yamahan Maverick Vinales hurjana MotoGP-testissä - Rossille kakkua

Racebike

Australian Phillip Islandin MotoGP-testien toisen päivän kovinta vauhtia piti Yamahan nuori tähti Maverick Vinales. Hän oli lähes puoli sekuntia kaikkien muiden edellä.

"Keskityimme tänään pääasiassa pidempiin vetoihin ja kilpailuvauhtiin. Rehellisesti sanottuna teimme ihan loistavaa työtä. Ero eiliseen oli huikean iso. Renkaissa oli loistopito ja viihdyn koko ajan paremmin tämän pyörän päällä", Vinales kertoi Yamahan tiedotteessa.

"Me testaamme nyt kahta eri runkoa, olen ajanut molemmilla kovia aikoja. Ei ole helppoa päättää, kumpi on parempi. Olen erittäin tyytyväinen päivän vauhtiimme."

20171602182844.png?itok=VzFBqxWT

Tallikaveri Valentino Rossi juhli tänään syntymäpäiväänsä, mittariin tuli 38 vuotta – ja ajotauolla täytekakkua. Radalla synttärisankarilla oli hankalampaa. Hän oli vasta kahdeksas peräti 0,8 sekuntia tallikaverinsa takana.

"Oli tosi hankala päivä minulle, etenkin iltapäivä. Testasimme kaiken, mitä suunnittelimme, mutta en vain jostain syystä päässyt kunnon vauhtiin. Teimme vääriä valintoja ja meidän on nyt pohdittava, mitä muutamme huomiseen", Rossi puntaroi.

20171602182701.png?itok=yCvRS5Mh

Repsol Hondan maailmanmestari Marc Marquez oli päivän toiseksi nopein, mutta jäi liki puoli sekuntia Vinalesista.

"Tämä oli todella kova työpäivä. Olen nyt aika väsynyt. Mutta tänään oli tarkoituskin painaa pitkää päivää. Yritimme ajaa niin paljon kierroksia kuin mahdollista", Marquez sanoi.

"Saimme paljon tärkeää dataa, mutta kuten sanoin jo eilen, jotakin meiltä yhä puuttuu. Minulla ei ole ihan täysin luottavainen olo pyörään."

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.