Bild
Seuraava artikkeli
Maverick Vinalesille ei tunnu löytyvän haastajaa.

​Yamaha dominoi Argentiinan dramaattista MotoGP-kisaa - Maverick Vinales jälleen ykkönen

Racebike

Movistar Yamahan Maverick Vinales ja Valentino Rossi ottivat kaksoisvoiton Argentiinan MotoGP-osakilpailussa. Kilpailu oli draamaa täynnä.

Ducatin viisinkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo ajoi ulos heti kättelyssä. Hän tunki jo avausmutkassa liian ahtaaseen väliin. Yamahan konkari Valentino Rossi nousi neljänneksi jo avauskierroksella, vaikka lähti ruudusta seitsemän.

Paalupaikalta startannut hallitseva maailmanmestari Marc Marquez alkoi kasvattaa jo eroa muihin, mutta ajoi Hondansa ulos kierroksella kolme. Etupyörä meni lukkoon, eikä hän päässyt kääntämään mutkaan lainkaan. Ja kuinka ollakaan, kärkeen siirtyi kuutosruudusta startannut Yamahan Maverick Vinales.

Kärkikolmikko Vinales, LCR Hondan Cal Crutchlow ja Rossi alkoi nopeasti tehdä pesäeroa muihin. Vinales alkoi tehdä eroa kärjessä, Repsol Hondan Dani Pedrosa ohitti kierroksella 11 Danilo Petruccin ja lähti ajamaan takaa kärkikolmikkoa. Mutta kierroksella 13 hän ajoi mutkassa kaksi ulos.

Kierrosta myöhemmin oli Ducatin Andrea Dovizioson vuoro ajaa ulos. Näin molemmat Ducatin ja Hondan tehdaskuljettajat olivat ulkona kilpailusta.

Rossi ajoi pitkään Crutchlowin perässä, mutta pääsi ohi seitsemän kierrosta ennen maalia.

Lopussa ei enää isoa draamaa nähty, Vinales ja Rossi ajoivat kaksoisvoiton Yamahalle, eroa kaksikon välillä oli peräti 2.915 sekuntia. Crutchlow oli kolmas. Vinales on voittanut kauden molemmat kilpailut.

Rossille kilpailu oli MotoGP:ssä jo 350:s.

Kommentarer

#1
MonoGP
2017-04-10 00:08

Dovizioson ulkoilun mahdollisti, -vanhemman Esgaaron yli yritäminen, paikassa jossa ali suorittaminen on todellisempi loppu tulema....,
Toteampa taas, että heräsin katsomaan aamulla F1.siä, -katsoin myöhemmin myös MotoGP.n kaikki kolme lähtöä- huomatakseni taas kuinka valtava onkaan viihdyttävyyden taso.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.