​Valentino Rossin paluu jo viikonloppuna lähellä: ”Lähden Aragoniaan”

Racebike

Yamahan Valentino Rossin vakavasta loukkaantumisesta ja jalkaleikkauksesta ei ole edes kolmea viikkoa, mutta alkaa haiskahtaa vahvasti siltä, että Rossi palaa kisaradoille jo viikonloppuna Aragoniassa.

Yamaha tiedotti tänään, että niin Maverick Vinales, Rossi kuin mahdollisesti varakuljettajana ajava Michael van der Mark matkustavat kaikki Espanjaan.

Rossi ajoi maanantaina ja tiistaina testejä Misanossa.

”Onneksi testini tiistaina oli positiivinen. Sain vastauksia kysymyksiin, joita hain. Maanantaina sade keskeytti ajamisen jo parin kierroksen jälkeen. Kiitän kovasti tohtori Lucidia, hän tiimeineen sai minut tuntemaan jalassani niin vähän kipua kuin mahdollista”, Rossi kertoi.

”Toki jalka oli hiukan kipeä eilisen ajamisen jälkeen, mutta kävin tänä aamuna lääkärintarkastuksessa, ja tulos oli oikein positiivinen. Päätimme, että lähden Aragoniaan, ja yritän ajaa. Jos MotoGP:n lääkärit toteavat minut ajokuntoiseksi, olen mukana ensimmäisissä harjoituksissa. Nyt vain odotamme, katsotaan mitä tapahtuu. Nähdään Aragoniassa”, Rossi kertoi positiivisena.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: