Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossin kuski nopein Moto2-testeissä

Racebike

Toiset viralliset Moto2- ja Moto3-testit alkoivat maanantaina Espanjan Jerezissä. Avauspäivän nopein oli Valentino Rossin tiimin Sky Racing Team VR46:n Francesco Bagnaia.

EG 0,0 Marc VDS:n Alex Marquez jäi hänestä 0,166 sekuntia. Molemmat tiimit puuttuivat kauden avaustesteistä Valenciasta. Aki Ajon Red Bull KTM Ajon Miguel Oliveira oli päivän neljänneksi nopein 0,264 sekuntia kärjestä. Toinen Ajon kuljettaja Brad Binder oli 11:s.

Moto3:ssa nopein oli Del Conca Gresini Moto3:n Honda-kuski Jorge Martin. Ajon tiimin tulokas Darryn Binder oli 18:s 1,030 sekuntia Martinista.

”Avauspäiväni Jerezissä meni aika hyvin. Pääsin ajamaan monta kierrosta (61). Valitettavasti sade yllätti päivällä, mikä sekoitti hiukan säätöjen hakemista. Löysimme kuitenkin minulle jo paremman ajoasennon, nyt pyörän päällä on paljon mukavampaa. Tämä oli hyvä päivä ja fiilis oli korkealla. Toivottavasti huomenna on yhtä hyvä päivä”, sanoi tälle kaudelle Red Bull KTM Ajon tiimiin siirtynyt Binder.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.