Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi yhä ymmällään vauhdistaan: ”Kaikki muut näyttävät pitävän näistä renkaista”

Racebike

Yamahan Valentino Rossin alavire jatkui MotoGP:n kauden avausviikonlopun avausharjoituksissa. Hän oli vasta yhdeksäs peräti 1.483 sekuntia tallikaveriaan Maverick Vinalesia hitaampana.

Tosin vain kaksi kuljettajaa pääsi sekunnin sisään Vinalesin hurjasta kierroksesta.

Jo testikaudella Rossi valitteli, ettei saa pyörää millään mieleisekseen. Ainakaan vielä suurta muutosta ei ole Yamahalla saatu aikaan.

- Mielestäni kyse on enemmän Michelinin eturenkaasta kuin pyörästä sinänsä. Se ei toimi kunnolla, kun tulen ulos mutkista. Menetän kokonaan tuntuman siihen ja rengas vatkaa, en pääse mutkasta millään maksimivauhdilla ulos, Rossi selvitti Motorsport.comilla.

Michelinin tämän kauden renkaiden profiili on erilainen kuin viime vuonna, ja niissä on enemmän kontaktipintaa.

- Näyttää siltä, että melkein kaikki muut kuin minä pitävät niistä renkaista. Mutta näillä ajetaan, yritän olla huomenna nopeampi.

- Suoritukseni ei tänään ollut mikään fantastinen, mutta aivan harjoitusten lopussa löysimme jotakin, mikä saattaa hyvinkin parantaa tilannettani.

- Pehmeällä renkaalla pito paranee paljon, jolloin voin ajaa kovempaa. Enemmän minua huolettaa tuo mediumin rengas, jolla lähdetään kilpailuun, Rossi sanaili.

- Mutta jospa eri säädöt auttaisivat tuon kisarenkaan kanssa.

Lue lisää aiheesta: Yamaha

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.