Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi: ”Vauhtini ei riitä maailmanmestaruuteen”

Racebike

Valentino Rossi uskoo, ettei ole vieläkään riittävän nopea taistellakseen maailmanmestaruudesta tällä kaudella. Mugellossa Rossi otti kauden kolmannen palkintopallipaikkansa ja nousi MM-sarjassa kakkoseksi.

Eroa Marc Marqueziin on 23 pistettä. Rossi lähti kotikisaansa paalupaikalta, mutta Ducatin Jorge Lorenzo ampaisi heti keulaan ja karkasi selkeästi. Rossi taisteli Suzukin Andrea Iannonen kanssa kolmospaikasta ja nappasikin sen lopulta.

”Hondaan ja Ducatiin verrattuna me kärsimme edelleen kisavauhdeissa. En usko, että vauhtini riittää kymmenenteen maailmanmestaruuteen. Mestaruudesta taistellakseen on oltava yksinkertaisesti nopeampi”, Rossi sanoi.

”23 pistettä ei ole MM-sarjassa paljon, minä ja koko Yamahan tiimi teemme ja annamme kaikkemme. Mutta ainakaan nyt en ole riittävän nopea mestaruustaisteluun”, Rossi väitti.

Rossi oli kuitenkin tyytyväinen viikonloppuunsa.

”Saimme parannettua pyörän mekaanista balanssia muutamilla uusilla osilla. En odottanut ajavani paalupaikalle. Toivoin toki palkintopallisijoitusta, mutten tiennyt, pystynkö siihen. Mitä pidemmälle kilpailu etenee, sitä enemmän olemme pidon kanssa vaikeuksissa Ducatiin ja Hondaan verrattuna.”

”Tiedän kyllä, mitkä ongelmani ovat ja Yamaha yrittää nyt ratkaista niitä.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.