Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi tyytymätön: "Olen koko ajan hidas"

Racebike

​Yamahan Valentino Rossi ei ollut lainkaan tyytyväinen perjantain harjoituksiin Itävallan Red Bull Ringillä. Hän oli vasta 12:s.

Ducatin Andrea Dovizioso oli päivän nopein, Rossi ajoi 0,8 sekuntia hitaammin.

- Oli kyllä vaikeaa. Balanssia ei löytynyt lainkaan, olemme aika kaukana kärjestä. En pysty ajamaan lujaa tietyissä osissa rataa, missä viime vuonna pystyin, Rossi sanoi Crash.netillä.

- Yritimme vaikka mitä säätöjä, mutta olin hidas koko ajan. Minulla oli Brnon alkuviikon testien jälkeen flunssa, enkä ole tuntenut oloani kovin hyväksi. Päätä särkee edelleen, eikä se ainakaan helpota asiaa.

Neljäntenä MM-sarjassa oleva italialaislegenda on monesti ennenkin aloittanut viikonlopun heikosti, mutta noussut kilpailussa kärkitaisteluun.

- Takarenkaan pito oli aika kehno. Se vaikutti etenkin kiihdytyksiin. lauantaina on tehtävä paljon hommia pyörän kanssa. Balanssi on saatava paremmaksi ehdottomasti, Rossi paalutti.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.