Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi tuskissaan: ”Mestaruustaistelun menettäminen koskee enemmän kuin jalkavamma”

Racebike

Yamahan Valentino Rossi joutuu huilaamaan jalkaleikkauksen vuoksi vähintään kaksi MotoGP-osakilpailua. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hänellä ole mitään mahdollisuuksia taistella maailmanmestaruudesta.

Rossi kertoo MotoGP:n virallisilla sivuilla, että mestaruustaistelun missaamisen aiheuttama henkinen kipu on pahempi kuin kipu leikatussa jalassa.

- Jalka on yhä kipeä, mutta muuten fyysinen vointini on oikein hyvä. Mentaalisesti tuntuu paljon pahemmalta. Tuntuu kamalalta, kun en pääse yrittämään mestaruutta. Yhtä pahalta tuntuu kotikisan missaaminen Misanossa kaikkien fanieni edessä, Rossi kertoo.

- Haluan pyytää tiimiltä anteeksi, etten ole ajokunnossa. Yritän kaikkeni, että pääsisin takaisin radalle mahdollisimman pian. Kokemus on osoittanut, että kuntoutuksessa pitää edetä päivä kerrallaan. On mahdoton arvailla, koska olen ajokunnossa. Kaksi seuraavaa kilpailua tulevat aivan liian aikaisin, mutta teoriassa Motegin GP lokakuussa voisi olla mahdollinen.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.