Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi testiavauksesta: ”Honda ja Ducati oivalsivat jotain, mitä me emme”

Racebike

Yamahan Valentino Rossi ei ollut täysin tyytyväinen Thaimaan MotoGP-testien avauspäivän antiin. Pyörän kääntyminen sentään ilahdutti 39-vuotispäiväänsä viettävää lajilegendaa.

Rossi vaihtoi vuoden 2016 pyörän runkoon, mitä hän pitää nykyistä parempana.

“Ainakin minulle tämä toissa vuoden runko on parempi ajettava. Kokonaisuus tuntuu viime vuotta paremmalta. Fiilis on samantyyppinen kuin toissa kaudella, mikä on hyvä, sillä viime kausi oli minulle tuskainen”, sanoi kahdeksanneksi nopeimman ajan ajanut Rossi Crash.netille.

”Minua huolettaa hieman kiihdytysvoimamme verrattuna erityisesti Ducatiin. Emme oikein vielä ymmärrä uutta Magneti-Marellin elektroniikkaa. Honda ja Ducati oivalsivat elektroniikasta tänään jotakin, mitä me emme. Toivottavasti toivumme tästä pian, koska nyt kärsimme selvästi kiihdytyksissä. Se on saatava fiksattua tämän viikonlopun aikana, muuten pelkään, ettemme saa sitä korjattua kauden avauskilpailuun mennessä.”

Vuoden 2016 rungon kääntymiseen Rossi oli hyvin tyytyväinen.

”Nyt pystyn vain jarruttamaan ja ajamaan mutkaan, pyörä kääntyy upeasti. Kun vain saisimme sen kiihdytyksen kuntoon."


Rossi oli tänään nopeampi Yamahan kuljettajista, Mavrick Vinales oli vasta 11:s.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.