Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi pahassa onnettomuudessa - kausi ohi?

Racebike

Yamahan Valentino Rossi on joutunut onnettomuuteen harjoitellessaan trialpyörällä. Rossilta murtui sääriluu ja pohjeluu, hänet leikataan mahdollisimman pian.

Kyse on samasta jalasta, joka murtui 2010, solloin Rossi oli pois kilpailuista 41 päivää, joten hänen MotoGP-kautensa saattaa olla ohi.

- Valentino ei ole lainkaan optimistinen. Heidän täytyi leikata ajosaapas irti hänen jalastaan pystyäkseen kuvaamaan sen. Valentino kertoi voivansa todella huonosti, sanoi hänen isänsä Graziano ANSA:lle.

Myös Yamaha vahvisti, että Rossi leikataan mahdollisimman pian, todennäköisesti perjantain aik

Kommentarer

#1
Pena0
2017-09-01 14:00

Ehkä Rossin olisi aika jättää motocross nuoremmille ja keskittyä olennaiseen. Toisen kerran teloo itsensä jo tämänkauden aikana ja niinhän ensimmäisen kerran jälkeen jo siihen malliin puhui että motorcrossit on ajeltu. No kyllähän sen tiesi ettei näin ole, mutta kyllähän tuo varmasti Yamahan päässäkin ottaa aikalailla aivoon että tuolla kokemuksella ei yhdestä kerrasta oppinut. Ymmärrän kyllä että kuskien jopa pitää ajaa jotain muutakin, kun kuitenkin radalle pääsee vain GP:ssä vain joinain vkl, mutta luulisi että moni oliis jo kehitellyt jotain muuta motocrossin tilalle. Yleensä loukkaantumiset kuitenkin tulee juuri siinä. Kokeilisi vaikka supermotoa vaihteeksi.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.