Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi Jerezin epäonnistumisen jälkeen: "Le Mans on nyt äärimmäisen tärkeä - pyörä on saatava paremmaksi!"

Racebike

MotoGP:n MM-sarjaa johtava Valentino Rossi vaatii Yamahalta selkeitä parannuksia viikonlopun Le Mansin kilpailuun, että pystyy säilyttämään kärkipaikkansa. Rossi oli Jerezissä vasta kymmenes, mutta säilytti pistejohtonsa, joka tosin kutistui oleellisesti.

Tallikaveri Maverick Vinales on kahden ja hallitseva maailmanmestari Marc Marquez neljän pisteen päässä.

- Meidän on saatava pyörä erittäin kilpailukykyiseksi Ranskaan. Jerezin viikonloppu oli todella vaikea, joten Le Mans on meille nyt äärimmäisen tärkeä, Rossi sanoo Crash.netillä.

- Olen kyllä yhä MM-pistejohdossa, mikä on kiva juttu, mutta pyörää on parannettava todella paljon.

- Testit Jerezissä kilpailun jälkeen olivat tärkeät ja ymmärsimme siellä paljon positiivisia asioita. Le Mansissa jokaisen harjoituksen on tärkeää onnistua alusta saakka, meidän on oltava heti nopeita ja kilpailukykyisiä, Rossi sanoo. 

- Tunnelmani ovat ihan positiivisia ja teemme koko ajan lisää töitä pyörän kanssa. Nyt on toivottava hyvää säätä Le Mansiin, tarvitsemme ajopäiviä kuivalla kelillä, että pystymme kunnolla testaamaan uusia juttuja.

MM-sarjan tiukkuudesta kertoo hyvin se, että Rossin 62 pistettä ovat MM-sarjaa johtavan kuljettajan alhaisimmat pisteet viiden osakilpailun jälkeen sitten 1993, kun nykyinen pistelaskusysteemi otettiin käyttöön.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.