Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi jälleen pettynyt: “Meillä on ollut sama ongelma ikuisuuden”

Racebike

Yamahan Valentino Rossi oli pettynyt Saksan GP:n perjantain harjoitusten jälkeen. Sijoitus oli 17:s ja ongelma vanha tuttu.

Vielä avausharjoituksessa Rossi oli kolmas, mutta iltapäivällä sijoitus putosi dramaattisesti.

”Aamun kolmossija ei ollut todellakaan totuus. Mutta ei ollut tosin iltapäivän 17. sijakaan. Uskon, että pystymme parempaan, mutta valitettavasti meillä on yhä sama ongelma, mikä on vaivannut jo ikuisuuden. Kun kaasu pitää avata kiihdytyksessä, rengas jää sutimaan, eikä pitoa ole”, Rossi murehti.

”Takarengas vain kuluu koko ajan aivan liikaa. Pyörää on todella vaikea hallita. Huomenna teemme muutoksia pyörään, se on ihan selvää. Toivottavasti saamme irti sen, mikä on otettavissa.”

Yamahan tilanne on kuitenkin sellainen, että mitä tahansa muutoksia tehdäänkin, kyse on enemmän laastarista kuin ihmeparantumisesta.

”Meillä on ollut tämä sama elektroniikkaongelma viime vuoden elokuusta asti. Olen sanonut tämän monta kertaa aikaisemminkin. Emme saa edelleenkään tätä asiaa korjattua. Joten ei auta muu kuin toivoa parasta ja olla optimistinen”, Rossi sanoi.


Rossi tuntui olevan hieman tuohtunut, ettei Yamaha saa ongelmia korjatuksi.

”Tiedän hyvin selvästi, missä ongelma on ja olen sanonut sen Yamahalle moneen kertaan.”

Rossi ei ole voittanut – eikä ole Yamahakaan – yli vuoteen. Silti Rossi on edelleen MM-sarjan kakkosena 41 pistettä johtavaa Hondan Marc Marquezia perässä.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.