Bild
Seuraava artikkeli

Valentino Rossi ei löytänyt lisävauhtia testeissä: ”Se viimeinen askel puuttuu edelleen”

Racebike

Valentino Rossi ei ollut täysin tyytyväinen Yamahaansa Brnon maanantain testeissä. Yamaha lupasi sinne jotakin uutta, että pyöriä vaivaavat elektroniikkaongelmat saataisiin kuriin.

Ainakaan maanantain perusteella niin ei ollut, vaikka jotakin sentään löytyi.

”Me löysimme jotakin positiivista, mutta se ei tule olemaan valmis vielä ensi viikonlopun kilpailuun Itävallassa. Teimme töitä eniten elektroniikan ja kiihdytysten kanssa. Jotain pientä uutta löysimme kiihdytyksiin”, Rossi kertoi.

“Jos nyt olisi kilpailu, olisin ajanut samalla pyörällä kuin sunnuntaina, koska emme pystyneet parantamaan vauhtiamme. Kyse on pienistä yksityiskohdista ja ne on saatava sovitettua tarkasti yhteen, eikä se ole ihan helppoa. Siihen menee vielä jonkin verran aikaa.”

Rossi on vaatinut koko kauden Yamahalta parannuksia pyörän ongelmakohtiin, mutta hän ei myönnä olevansa ainakaan vielä turhautunut.

”Tilanne on se, mikä se on. Meidän pitää vain jatkaa yrittämistä ja työntekoa. Eivät alkukauden tulokset ihan huonoja ole olleet, olemme aika lähellä kärkeä. Mutta vielä puuttuu se viimeinen askel, että pystymme taistelemaan voitosta, näissä testeissä sitä ei vielä löytynyt.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.