Bild
Seuraava artikkeli

Tuuli lähtee rauhallisin mielin Aragonin tutulle radalle

"Uusi strategia harjoituksiin"

MotoGP-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Espanjan Aragonissa. Haasteellisen San Marinon kilpailuviikonlopun jälkeen Petronas Sprinta Racing -tiimin suomalaispilotti Niki Tuuli lähtee rauhallisin mielin hänelle ennestään tutulle radalle.

Suomalaispilotilla oli vaikeuksia löytää oikeaa rytmiä Italiassa, mutta viikon tauon jälkeen, hän on valmis taistelemaan Moto2-luokan MM-pisteistä Espanjan 5,1 kilometrin pituisella haastavalla ja nopealla radalla.

– Tunnen Aragonin aika hyvin, joten olen iloinen, että voin keskittyä siellä ajamiseen, eikä uuden radan oppimiseen, toteaa Tuuli, joka hyppäsi kesken kauden Moto2-luokkaan ja on näin ollen joutunut kisaamaan monella hänelle ennestään tuntemattomalla radalla.

– Pidän Aragonin radasta, siellä on paljon jarrutuskohtia, jotka ovat olleet aika haastavia minulle, mutta olen luottavainen, että teen parempaa työtä tänä viikonloppuna. Lähden GP:hen rauhallisena ja keskittyneenä parantamaan ajoani. Meillä on myös uusi strategia vapaisiin harjoituksiin ja toivon, että se auttaa minua löytämään hyvän rytmin radalle ja parantamaan vauhtia. Odotan viikonloppua innolla.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.