Bild
Seuraava artikkeli

Thomas Lüthi jättää MotoGP:n

Racebike

Sveitsiläinen Tom Lüthi siirtyi täksi kaudeksi Moto2:sta MotoGP-luokkaan Marc VDS:lle. Kausi on ollut kehno ja hän palaakin ensi kaudeksi Moto2:een Dynavolt Intact Moto2 -tiimiin.

Lüthi on kaksinkertainen Moto2:n MM-kakkonen, mutta kuninkuusluokassa hän ei ole onnistunut nappaamaan vielä yhtäkään MM-pistettä.

Koko Marc VDS on vetäytymässä MotoGP:stä, tiimin toinen kuljettaja Franco Morbidelli siirtyy Yamahan uuteen satelliittitiimiin.

”MotoGP on edelleen unelmani, mutta tämän kauden olosuhteet eivät ole olleet hyvät. Olen silti tyytyväinen, että minulle aukesi ovi näin hienoon mahdollisuuteen Moto2:ssa. Dynavolt Intact on vahva ja hyvin organisoitu tiimi, jossa on mahdollista tehdä erittäin hyvää tulosta”, Lüthi sanoo.

“Odotan tätä mahdollisuutta paljon ja tulen antamaan kaikkeni tiimille. Unelmani kuitenkin jatkuu yhä ja keskityn nyt ainoastaan hyvään loppukauteen MotoGP:ssä.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.