Bild
Seuraava artikkeli

Tech 3:n rookie yllätti itsensä: "En todellakaan olisi uskonut"

Racebike

Yamaha Tech 3:n indonesialaiskuljettaja Hafizh Syahrin paransi menoaan joka ikisissä testeissä. Hän oli Losailin viimeisessä testissä jo 16:s, ero testien ykkösajan hurjastelleeseen tallikaveriin Johann Zarcoon oli 1,244 sekuntia.

Ero on verrattain pieni kaverille, jolla on veilä hyvin vähän koemusta MotoGP-pyörästä. Syahrin alkaa selkeästi päästä paremmin sinuiksi pyöränsä kanssa.

”Olen todella iloinen ja tyytyväinen viimeiseen testipäivään. En todellakaan uskonut pystyväni ajamaan 1.55 ja alaosia. Pystyin myös pitämään tuota vauhtia useita kierroksia. Iso kiitos Tech 3:n tiimille, kaikki tekevät rajusti töitä, että pääsisin yhä lähemmäs kärkeä”, tulokaskuljettaja sanoi.

Syahrin yllätti monet.

”Eniten yllätin kuitenkin itseni. Tein toki kisasimulaatiossa pienen ajovirheen. Ymmärsimme kuitenkin nopeasti, miksi se tapahtui, nyt tiedämme, mitä pitää tehdä toisin kilpailutilanteessa. Kausi alkaa pian ja olen todella innoissani, koko tiimi ja fanit ovat olleet aivan mahtavia”, Syahrin innostui.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.