Bild
Seuraava artikkeli

Tämä mies korvaa Tito Rabatin Thaimaan GP:ssä

Racebike

31-vuotias espanjalainen Jordi Torres korvaa loukkaantuneen Tito Rabatin Avintia Ducatilla myös ensi viikonloppuna Thaimaan MotoGP:ssä. Hän teki debyyttinsä Aragoniassa viikko sitten.

Rabat loukkaantui pahoin Britannian GP:ssä ja on joutunut jättämään väliin jo kaksi kilpailua. Ensimmäisessä hänet korvasi ranskalainen Christophe Ponsson, jonka suorituksia Misanossa arvosteltiin rajusti. Aragoniassa ajoikin sitten Torres.

World Superbikessa ja aiemmin Moto2:ssa ajanut Torres aloitti ja lopetti debyyttikisansa viimeisenä. Hän ei hävinnyt tallikaverilleen Xavier Simeonille kuitenkaan kuin puoli sekuntia. Rabat pääsi viime viikolla pois sairaalasta, mutta ei ole vielä ajokuntoinen – vaikka niinkin on huhuttu.

Thaimaassa Torres ajaa Aragonian tapaan tiimin GP16-pyörällä, kun taas Simeonilla on allaan uudempi vuoden 2017 Ducati.

Torresilla on paljon kokemusta Buriramin radasta; MotoGP ajaa siellä ensimmäistä kertaa, mutta Torres on ajanut radalla neljästi WSBK:ssa.

”Aragonia oli upea kokemus, mutta sinä viikonloppuna minulla oli valtava määrä uusia asioita opeteltavana. Jouduin myös muuttamaan ajotapaani. On mahtavaa päästä ajamaan uudelleen MotoGP-pyörällä, ja vieläpä tutulla radalla”, Torres sanoo.


”Pidän radasta todella paljon ja olen ajanut siellä erittäin hyviä kilpailuja. Radassa on paljon yksityiskohtia, joita olen jo mielessäni käynyt läpi, nyt on aika valjastaa tämä tietämys MotoGP-pyörään. Katsotaan, josko pystyisin ajamaan hiukan sulavammin siellä, tavoitteena on ehdottomasti saada sunnuntaina asiallinen tulos” , Torres sanoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.