Bild
Seuraava artikkeli

Suzuki-pomo kertoo syyt Andrea Iannonen potkuille: ”Tulokset eivät ratkaise, myös imagolla on merkitystä”

Racebike

Suzukin MotoGP-kuljettaja Andrea Iannone kertoi jokin aika sitten, ettei tule koskaan ymmärtämään, miksi Suzuki hylkäsi hänet ja ottaa ensi kaudeksi tilalle rookie Joan Mirin. Nyt asiaan vastaa Suzukin tiimipäällikkö Davide Brivio.

Iannone on MM-sarjassa yhdeksäs, hän on ajanut neljästi kauden aikana palkintopallille.

”Kun teimme päätöksemme, selitimme Andrealle erittäin tarkasti, miksi niin tehtiin. Tämä on osa business-strategiaamme. Kun Suzuki valitsee kuljettajia, on kyse muustakin kuin tuloksista. Muillakin asioilla on merkitystä kuten imagovaatimuksilla, selitimme tämän kyllä hänelle”, Brivio sanoo Autosportille.

Brivion mukaan Iannonen kommentit kertoivat turhautumisesta; hänen pitää jättää Suzuki juuri, kun kokenut italialainen oli päässyt sinuiksi GSX-RR-pyörän kanssa ja saavuttanut palkintopallisijoituksia.
Ensi kaudeksi Iannone siirtyy heikossa hapessa olevan Aprilian riveihin.

”Tietenkin hän oli pettynyt, kun ei saanut jatkaa meillä, hänen kommenttinsa olivat turhautumista ja kumpusivat pettymyksestä. Mutta totta kai jokaisella on oikeus valita, miten ilmaisee tunteitaan”, Brivio sanoi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.