Bild
Seuraava artikkeli

Suzuki haluaa satelliittitiimin: ”Me todellakin tarvitsemme sen”

Racebike

Suzukin MotoGP-päällikkö Davide Brivio sanoo, että hänen tiiminsä heikko menestys kuluneella kaudella osoitti, että Suzuki tulee tarvitsemaan jatkossa satelliittitiimin kehittyäkseen.

Suzuki tuli MotoGP:hen 2015 ja siitä asti sillä on ollut ainoastaan kaksi tehdaskuljettajaa lähtöruudukossa. Pääkilpailijoilla Yamahalla, Hondalla ja Ducatilla on kaikilla omat satelliittitiiminsä.

Suzuki voitti silti yhden kilpailun 2016, mutta tällä kaudella se ei yltänyt edes podiumille kertaakaan uusien kuljettajiensa Andrea Iannonen ja Alex Rinsin voimin.

”Tämän kauden tulokset osoittavat vääjäämättä, että me tarvitsemme satelliittitiimin. Jos meillä olisi radalla kaksi kuljettajaa enemmän, saisimme todella paljon lisää tärkeätä informaatiota, jota voisimme käyttää pyörän kehittämiseen”, Brivio sanoo Autosportilla.

”Käymme tätä keskustelua koko ajan yhtiön sisällä, mutta vielä on liian aikaista sanoa, tapahtuuko mitään.  Ei tämä ole helppoa Suzukille, sillä emme ole koskaan ennen toimittaneet moottoreita muille tiimeille, ei meillä ole kokemusta sellaisesta. Toivon kuitenkin, että se olisi mahdollista.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.