Bild
Seuraava artikkeli

Suvereeni Maverick Vinales: ”Jos en taistele voitosta, olen tyrinyt todella pahasti”

Racebike

Yamahan Maverick Vinalesin kyyti on edelleen huimaa kaikkiin muihin verrattuna. Nuori espanjalainen myöntääkin, että hänen on tyrittävä raskaasti, jos hän ei taistele voitosta sunnuntain avauskilpailussa.

Vain kaksi kuljettajaa mahtui sekunnin sisään Vinalesista ensimmäisissä harjoituksissa Losailissa. Hallitseva mestari Marc Marquezkin jäi 0.596 sekuntia.

- On kyllä valtava pettymys, jos en taistele sunnuntaina voitosta. Silloin olen itse tyrinyt todella pahasti. Pyörä on aivan loistava, joten jos epäonnistumme, se on minun vikani.

- Lopulta voittaminen koostuu monista pienistä asioista, mutta jos en edes pysty taistelemaan siitä, en ole tehnyt työtäni hyvin, Vinales kasaili paineita itselleen.

- Tässä oli sekin hyvä puoli, että ajoin kisarenkaalla monta 1:55-kierrosta, olo pyörän päällä tuntuu todella mukavalta ja helpolta. Kun siihen voi luottaa täydellisesti, on helppo painaa täysillä.

Vinales tosin sanoi, että parannettavaakin on.

- Elektroniikan kanssa on vielä tehtävä töitä, joissakin paikoissa meillä on liika tehoja. Testeihin verrattuna pystyin nyt parantamaan selvästi kakkossektorilla, mikä on erittäin hyvä asia, se ei ollut testeissä minulle hyvä sektori.

- Jatkan täysillä painamista huomenna, lauantaina ja sunnuntaina. Olen kuljettaja, joka painaa aina täydellä kaasulla.

Lue lisää aiheesta: Yamaha

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.