Bild
Seuraava artikkeli
Alex Lowes (Kuva: Yamaha Racing)

Superbiken MM-sarja talvitauolle – Onko Lowes Rean kovin haastaja?

Racebike

Superbiken MM-sarja ajoi Espanjan Jerezissä viimeiset testit ennen talvitaukoa. Kärjessä oli jälleen Kawasakin Jonathan Rea, mutta Yamahan Alex Lowes oli myös hyvässä vauhdissa.

Päätöstestien kärkikuusikossa oli kolmen merkin eli Kawasakin, Yamahan ja Ducatin kuljettajat vajaan 1,4 sekunnin sisällä.

Lowesin ja luokan uuden tulokkaan Alvaro Bautistan vauhti ennakoi sitä, että kun uusi kausi käynnistyy ensi helmikuun lopulla, kärkikamppailuissa on kolmen valmistajan kuljettajia.

Hallitseva mestari Rea kiersi radan 71 kertaa ja Lowes jäi hänestä vajaat seitsemän kymmenystä. Rean uusi tiimikaveri Leon Haslam oli kolmas, ja hän urakoi peräti 102 kierrosta päästen hyvin sinuiksi Kawasakin kanssa. Eroa kärkeen jäi silti noin sekunti.

MotoGP-luokasta Superbiken MM-sarjaan siirtynyt Alvaro Bautista (Ducati) oli kokenutta tallikaveriaan Chaz Daviesia hiuksen hienosti nopeampi. Yamahan Michael van der Mark oli testiajoissa kuudes.


Talvitauon jälkeen Superbiken MM-sarjan koneet jylisevät jälleen Jerezissä 23. tammikuuta. WSBK-sarjan (Superbike ja Supersport) ensimmäinen osakilpailu on perinteiseen tapaan Australian Phillip Islandilla 22.-24. helmikuuta 2019.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.