Bild
Seuraava artikkeli

Superalun MotoGP-kaudella saanut Yamaha-tähti romahti: "Nyt on ihan pakko parantaa"

Racebike

Yamahan tulokas Maverick Vinales oli suvereeni koko MotoGP:n testikauden ja voitti myös kaksi ensimmäistä osakilpailua, sitten on tullut takapakkia. Austinissa nuori espanjalainen keskeytti, Jerezissä hän jäi kuudenneksi. Nyt olisi skarpattava, kun edessä on Le Mansin osakilpailu Ranskassa viikonloppuna.

Vinalesin kannalta onni oli, että MM-sarjaa johtava tallikaveri Valentino Rossi oli vielä suuremmissa vaikeuksissa Jerezissä, joten ero on vain kaksi pistettä Rossin hyväksi.

Hondan kaksikko Marc Marquez - Dani Pedrosa hengittää kuitenkin jo rajusti Yamaha-miesten niskaan.

- Jerezissä oli todella vaikeaa, meidän on nyt ymmärrettävä, miksi niin oli ja mitä tapahtui. Le Mansissa on ihan pakko parantaa, Vinales sanoo Crash.netillä.

- Onneksi heti maanantaina Jerezin testeissä kilpailun jälkeen tulos oli heti paljon parempi. Ja juuri siksi ainakin minä olen oikein positiivisella mielellä Ranskassa. Le Mansin rata on aina sopinut meille oikein hyvin, lisäksi se sopii juuri minun ajotyylilleni.  Olen varma, että pystymme tekemään siellä erittäin hyvää jälkeä.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.