Bild
Seuraava artikkeli
Karl-Robet Reinike vauhdissa (Kuva: Team Manninen Bros Honda tiedotus)

Suomeen uusi motocross-talli nuorille lupauksille

Racebike

Honda VA-Racing perustettiin tukemaan ja kannustamaan kokonaisvaltaisesti nuorten urheilija polkua motocrossin parissa.

Tallin perustajat, vuosikymmeniä ammattilaisenakin ajanut ja viisitoista Suomen mestaruutta voittanut Miska Aaltonen, lajin parissa pitkään toiminut vahva taustavaikuttaja Minna Aaltonen, uinnissa vuosikymmeniä valmentajana toiminut Katja Väg sekä kaupallisen alan ammattilainen Petteri Väg päättivät kesällä 2017 yhdistää kahden perheen tietotaidon ja kokemuksen urheilusta jaettavaksi kuskeille ja taustajoukoille.

Honda VA-Racing tallissa kuskeina tulevat ajamaan kaudella 2018, MX1-luokassa Karl-Robert Reinike, MXC/A-luokassa kaksitoistavuotias Verneri Aaltonen, MXV45-luokassa Miska Aaltonen, MXC/B-luokassa kolmetoistavuotias Arthon Alanne ja MX65-luokassa yhdeksänvuotias Luca Väg.

Tallilla tulee olemaan kuski myös MX2- ja MXD-luokissa. Tiimipäällikkö Petteri Väg käykin taustalla neuvotteluja sopivan kuskin löytämisestä. Tallin huoltopuolesta kisaviikonloppuina vastaa kokenut Erno Aro.

Talli haluaakin kiittää Hondan Patrick Manneria ja tallin tukijoita avoimesta sekä innostuneesta vastaanotosta uudelle tallille.

(Teksti: Honda VA-Racing Tiedotus)

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.