Bild
Seuraava artikkeli

Scott Redding pettyi Pramaciin: "Tunnesidettä ei koskaan syntynyt"

Racebike

Aprilialle ensi kaudeksi siirtyvä britti Scott Redding myöntää, ettei hänelle syntynyt koskaan emotionaalista sidettä Pramac Ducatille, missä hän ajoi kaksi viime kautta.

Redding joutui Pramacilta ulos Marc VDS Hondalta siirtyneen Jack Millerin tieltä.

”Jos olen rehellinen, olin ihan kypsä siellä. Minulle ei koskaan syntynyt samanlaista emotionaalista sidettä tiimiin kuten aiemmin syntyi Marc VDS:llä. Ihmiset siellä olivat minulle kyllä hyvin ystävällisiä ja meillä oli hyviäkin yhteisiä aikoja”, Redding sanoo Motorsport.comilla.

”Olin siellä kaksi vuotta kahden eri päällikön Giacomo Guidottin ja Christian Pupulinin alaisuudessa. Etenkin tämä vuosi alkoi mennä melko hankalaksi, emme oikein saaneet pidettyä hyvää henkeä yllä.”

”Muutaman kaverin kanssa meillä oli hiukan tiukempi side, mutta rehellisesti sekään ei ollut kovin vahva. Odotan ensi kaudelta paljon isompia ja parempia asioita”, Redding kertoo.

Redding ajatteli jo, että hänen MotoGP-uransa olisi ohi, mutta sitten Aprilia otti yhteyttä.

Menneellä kaudella Redding sijoittui MM-sarjassa sijalle 14, paras sijoitus oli kauden avauskilpailun seitsemäs Qatarissa ja San Marinossa.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.