Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Aprilia

Sam Lowes lähtee nöyränä MotoGP:stä: "Minun on parannettava paljon palatakseni"

Racebike

​Sam Lowes myöntää, että hänen on pystyttävä parantamaan ajamistaan paljon, jos haluaa palata MotoGP-luokkaan 2019. Nyt Aprilialla kuninkuusluokkaa ajava Lowes menettää paikkansa ensi kaudeksi. Lowes ei ole onnistunut vakuuttamaan debyyttikaudellaan MotoGP:ssä, joten edessä on paluu Moto2:een.

Supersportin maailmanmestaruuden 2013 voittanut 26-vuotias Lowes oli Moto2:ssa koko ajan kärkikahinoissa 2014 ja 2015. Nyt hän palaa KTM:n pyöriä käyttävän CarXpert Interwettenin tiimiin Tomas Lüthin tallikaveriksi.

”Jos olen rehellinen, paluu MotoGP:hen tarvitsee minulta selkeää parantamista ajamisessani, minun on ansaittava se paikka. Jos en ansaitse, pysyn Moto2:ssa ja tavoittelen maailmanmestaruutta”, Lowes sanoo Motorsport.comille.

”MotoGP on osoittautunut vaikeaksi sarjaksi.  Totta kai haluan palata sinne, mutta minun on oltava valmis ja hetken on oltava oikea. Nyt yritän loppukaudesta saada aikaan mahdollisimman hyviä suorituksia. Siten saisin myös lisää itsevarmuutta. Kun saan hyvän loppukauden täällä, siitä on hyvä lähteä ensi kauden Moto2-luokkaan.”

Lowes on saanut vain kaksi MM-pistettä kauden aikana, kun tallikaveri Aleix Espargarolla niitä on 43. Molemmat pisteet tulivat Le Mansin 14. sijasta.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.