Bild
Seuraava artikkeli

RR-legenda: ”Marc Marquez on eri kastissa muihin verrattuna”

Racebike

Ratamoottoripyöräilyn legendan Mick Doohanin mukaan MotoGP:n MM-sarjaa johtava Marc Marquez on tällä hetkellä täysin omassa kastissaan kilpakumppaneihinsa verrattuna.

Hallitseva mestari aloitti kautensa vaisusti ja oli kuuden osakilpailun jälkeen jo 37 pistettä MM-kärkeä jäljessä. Nyt Repsol Hondan ykköstykki johtaa kuitenkin sarjaa 16 pisteellä ennen Andrea Doviziosoa ajettuaan kahdeksassa viime kilpailussa neljä voittoa ja seitsemän palkintopallipaikkaa.

Doohan itse oli 500-kuutioisissa voittamaton kausina 1994 ja 1998.

”Marquez on tällä hetkellä ihan omassa kastissaan muihin verrattuna. Hän on juuri nyt todella vahva, ihan eri tasolla kuin muut. Marc on yhtä hyvä kuin Valentino Rossi parhaimmillaan, hänellä on rautainen itseluottamus ja erinomainen pyörä. Hän on ollut parempi jopa niissä kilpailuissa, missä hänellä oli viime kaudella vaikeuksia”, Doohan sanoo Motorsport.comille.

”Ero MM-taistelussa ei ole vielä valtavan iso, mutta luulenpa, että se vain kasvaa seuraavissa kilpailuissa. Dovizioso ei pysty ajamaan yhtä hyvin ja tasaisesti tällä hetkellä. Mutta voin toki olla myös väärässä, ehkä Dovizioso osoittaa sen minulle jo seuraavassa kilpailussa.”

Kommentarer

#1
Talvimies
2017-10-03 17:54

Margues ajaa paljon järkevämminkuin aikaisemmin. Voitto ei ole ainoa tavoite vaan hän analysoi muitakin mahdollisuuksia. Tuo alun kohnotus on poistunut ja nyt hän pystyy näyttämään todelliset lahjansa. Hän on erittäin hyvä kuski todenäköisesti paras joka nyt ajaa sarjassa. Nostan hattua.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.