Bild
Seuraava artikkeli

Repsol jatkaa Hondan pääsponsorina: "Tällaista ei ole MotoGP:ssä ennen nähty"

Racebike

Espanjalainen öljyjätti Repsol jatkaa Hondan MotoGP-tiimin pääsponsorina ainakin vuoden 2020 loppuun saakka.

Hondan tehdastiimi on kantanut Repsolin oransseja värejä jo vuodesta 1995 asti. Yhteistyö on ollut koko moottoriurheilussa yksi pisimpiin jatkuneista. Sopimus olisi loppunut tähän kauteen, mutta nyt sille saatiin kahden vuoden jatko.

”Olemme todella iloisia saadessamme julkistaa kaksivuotisen jatkosopimuksen Repsolin kanssa. Ensi vuonna juhlimme yhteistä 25-vuotista taivaltamme, vastaavaa ei ole koskaan MotoGP:ssä nähty. Tämä on saavutus, joka tuo meille iloa ja ylpeyttä”, HCR:n johtaja Yoshishige Nomura sanoi.

“Olemme kokeneet yhdessä isoja haasteita, kun MotoGP:ssä on nähty isoja kehitysharppauksia ja kilpailu on koko ajan koventunut. Olemme onnistuneet selvittämään ne aina. On mahtavaa päästä jatkamaan tätä yhteistä matkaa samalla intohimoisella asenteella ja kovin tavoittein, tulemme saavuttamaan yhdessä vielä paljon isoja asioita”, Nomura maalaili.

Repsol-Hondalla on ajettu 13 kuninkuusluokan MM-titteliä ja 163 GP-voittoa, palkintopallisijoituksia on kasassa 419.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.