Bild
Seuraava artikkeli

Red Bull KTM Ajon tiimillä vaikeuksia

Racebike

Red Bull KTM Ajon vauhti ei ollut parasta mahdollista kauden viimeisissä Moto2-testeissä Jerezissä tiistaina, tosin keliolotkin olivat hankalat. Jäljellä on enää kaksi testipäivää ennen kauden alkua.

Jerezissä satoi vettä välillä rajusti, välillä oli kuivempaa. Molemmat ajon kuljettajat, Miguel Oliveira ja Brad Binder jäivät alle 40 kierrokseen. Oliveira oli ajoissa kahdeksas, Binder vasta 17:s, erot kärkeen olivat 0.529 ja 1.109 sekuntia. Kovinta kyytiä piti Valentino Rossin VR46-tiimin Francesco Bagnaia.

”Vaikka ajat ehkä siltä näyttävätkin, ei päivä ollut täysin negatiivinen. Vielä on kaksi päivää aikaa parantaa asioita, ainakin sääennuste on parempi keskiviikolle. Mutta epävakaista on, jos sataa edelleen, aiomme mennä odottelun sijaan märälle radalle. On selvää, että myös märällä radalla on testattava, se on myös hyvin tärkeää”, Oliveira sanoi.

”Säätöjen hakemisessa on vielä töitä, vaikka olenkin suhteellisen tyytyväinen. Olemme testanneet nyt esimerkiksi uutta etuhaarukkaa. Loput päivät keskitymme enemmän säätöihin. Toivotaan, että sää suosii ja pääsemme ajamaan paljon enemmän kierroksia”, Brad Binder sanoi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.