Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Honda

Potkut saanut Romano Fenati syyttää yhä Stefano Manzia: ”Halusin osoittaa, että hänkin teki väärin”

Racebike

Potkut tiimistään saanut Moto2-kuljettaja Romano Fenati on julkaissut lausunnon, jossa pyytää tekoaan anteeksi – samalla hän silti syyttää edelleen Stefano Manzia, jonka jarrukahvaan tarttui 200km/h vauhdissa.

Fenati sai tempustaan tuomaristolta kahden kilpailun ajokiellon, mutta tänään tiimi Marinelli Snipers ilmoitti antaneensa hänelle potkut.

”Pyydän anteeksi koko urheilumaailmalta. Tänään toivon, että se olisi ollut vain pahaa unta. Minun ei olisi pitänyt provosoitua siitä provokaatiosta. Hyväksyn täysin kritiikin ja seuraukset”, Fenati kirjoitti.

”Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat uskoneet minuun ja kaikilta, joita tekoni loukkasi. Se antoi minusta ja koko urheilusta kammottavan kuvan. En ole koskaan laittanut kenenkään vastustajan henkeä alttiiksi. Siinä hetkessä en ollut minä, sen tietävät kaikki, jotka minut tuntevat.”

Fenati syytti kuitenkin edelleen Manzia, jonka katsoi aiemmin provosoineen itseään.

“Olen impulsiivinen luonne, joten halusin teollani Manzin ymmärtävän, että se, mitä hän teki, oli vaarallista. Myös hän teki väärin. En halua silti tällä oikeuttaa tekoani, se ei todellakaan ollut hyväksyttävää.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.