Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Peugoet Saxoprint

Patrik Pulkkinen manaili kisaansa: "Jatkuvasti pieniä virheitä"

Racebike

Patrik Pulkkinen sijoittui sunnuntaina Japanin Motegissa ajetussa MotoGP-sarjan kauden neljänneksi viimeisessä osakilpailussa sijalle 22.


Japanin Motegin rataa piiskannut kova sade teki tämän päiväisestä MotoGP-kilpailusta erittäin haastavan. Myös MM-debyyttikauttaan ajava Suomen Patrik Pulkkinen oli vaikeuksissa haastavissa olosuhteissa, mutta onnistui silti tuomaan itsensä maaliin liukkaalla radalla. Peugeot MC Saxoprintin kuljettaja oli maalissa 22.

"Minulla ei ollut hyvää tuntumaa pyörään kisan aikana ja oli erittäin vaikea nähdä mitään kovan sateen takia", 16-vuotias Pulkkinen manasi.

"Pito tippui kisan edetessä ja ajosta tuli vaikeampaa ja vaikeampaa. En vain saanut hyvää kierrosta, koska tein jatkuvasti pieniä virheitä ja liu´uin paljon. Kuten koko viikonlopun aikana, painiskelin oikeiden ajolinjojen löytämisessä ja sen myötä en saanut nopeaa kierrosta."

Vain 13 kierrosta kestäneen kilpailun voittoon ajoi Italian Romano Fenati, toiseksi sijoittui Ajo Motorsportin italialaiskuljettaja Niccolo Antonelli ja kolmanneksi Fenatin maanmies Marco
Bezzecchi.

MotoGP-sarja jatkuu viikon kuluttua Australiassa.

Japanin kilpailun Moto3-luokan tulokset:
1. Romano Fenati (Honda) 29:22.278
2. Niccolo Antonelli (Red Bull KTM Ajo) +4.146
3. Marco Bezzecchi (Mahindra) +5.013
4. Tatsuki Suzuki (Honda) +8.767
5. Aron Canet (Honda) +12.827
22. Patrik Pulkkinen (Peugeot +48.473
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.