Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Peugeot Saxoprint

Patrik Pulkkinen kauden päätöskisasta: "Tavoitteena vuoden paras tulos"

Racebike

MotoGP-kauden finaali ajetaan tulevana viikonloppuna Espanjan Valenciassa. Samalla tänä vuonna sarjassa debytoinut 16-vuotias Patrik Pulkkinen saa pakettiin ensimmäisen MM-kautensa.

MotoGP-sarjan nuorin kuljettaja, juuri 16 vuotta ennen maaliskuussa Qatarissa ajettua kauden avausta täyttänyt Patrik Pulkkinen, on viikonlopun jälkeen yhtä kokemusta rikkaampi nuorukainen. Hän saa päätökseen ensimmäisen MM-kautensa, joka on tarjonnut huikean määrän kokemusta ja lukemattomia kilometrejä ympäri maailman.

“Tuntuu aika oudolta, että tämä on jo kauden viimeinen kisa. Lopulta aika meni suhteellisen nopeasti”, Pulkkinen toteaa.

MC Peugeot Saxoprint -tiimissä kisaava nuorukainen joutui kohtaamaan kauden aikana useita uusia ratoja, joilla ei ollut ennen ajanut. Tulevan viikonlopun Valencian rata on hänelle kuitenkin entuudestaan tuttu.

“Pidän Valencian radasta paljon ja olen ajanut siellä jo aika paljon, joten odotan innolla pääseväni taas radalle.”

Nuorukaisen tavoitteet debyyttikauden päätökseen ovat korkealla.

“Koska tämä on viimeinen kilpailu, haluan näyttää parhaani ja toivottavasti saavuttaisin myös vuoden parhaan tulokseni.”

Toistaiseksi Pulkkisen paras sijoitus tällä kaudella on 22:s, yhtään MM-pistettä hän ei ole saavuttanut.

(Lähde: Moottoriurheilu.tv)

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.