Bild
Seuraava artikkeli

Onko tämä mies MotoGP-kauden yllättäjä?

Racebike

Cal Crutchlow sanoo olevansa erinomaisen tyytyväinen siihen, mitä Honda on tehnyt pyöränsä kanssa sitten viime kauden päätöksen. Crutchlow ajaa ensi kauden LCR Hondalla samalla pyörällä kuin maailmanmestari Marc Marquez ja Dani Pedrosa.

Sepangin testeissä britin vauhti oli hienoa, hän oli peräti kolmanneksi nopein.

Marquez kertoi pelkäävänsä, että uusi pyörä on liian aggressiivinen, mutta Crutchlow oli pyörään hyvin tyytyväinen.

”Olen todella tyytyväinen siihen, mitä Honda on saanut aikaan talven aikana. Pyörä on tietyillä osa-alueilla paljon parempi, mutta tietyillä hiukan heikompi, mielestäni olemme parantaneet selkeästi. Moottori on paljon vahvempi kuin viime vuonna”, Crutchlow sanoo.

”En ole huolissani siitä, että se olisi liian aggressiivinen. Meillä on elektroniikka, joka pystyy kontrolloimaan sitä halutessamme. Jos Marquez ei halua ajaa niin lujaa, hän voi säätää vääntöä pienemmäksi, jos tiedätte, mitä tarkoitan.”

”Minun mielestäni se, mitä meillä nyt on, on erittäin hyvä. On aina parempi, että on paljon voimaa, josta voi tarvittaessa ottaa pois. Jos voimaa ei ole, sitä ei pysty lisäämään. Ja se on paljon suurempi ongelma.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.