Bild
Seuraava artikkeli

Onko Johann Zarcosta voittajaksi jo nyt?

Racebike

Johann Zarco on erittäin luottavaisin mielin MotoGP-kauden alla. Hän on ollut todella tyytyväinen testivauhtiinsa ja uskoo taistelevansa jopa voitoista tällä kaudella.

Zarco ajoi huikean rookie-kauden viime vuonna, nyt hän on vuoden kokeneempi. Tech 3:n Yamaha tuntuu myös kulkevan erittäin kovaa, jostain ihmeen syystä kovempaa kuin Yamahan tehdastiimin pyörä.

”Olemme saaneet uudet renkaat toimimaan tosi hyvin. Tunnen, että olemme nyt erittäin hyvällä tasolla. Ihan vielä emme ehkä siinä vauhdissa, että voisimme puhua voittamisesta. Joten töitä on vielä edessä paljon”, Zarco sanoo.

Hän kuitenkin myöntää, että pyörä on nyt erinomainen.

”Huippunopeus on todella kova ja pyörä tuntuu kaikin puolin oikein hyvältä. Nautin ajamisesta todella paljon. Jos haluamme taistella voitoista heti kauden alussa, meidän on löydettävä vielä 3-4 kymmenystä kierroksella. Mutta en pidä sitä mahdottomana”, Zarco kertoo.

”Meidän on mahdollista tehdä vielä valintoja ja kompromisseja, joiden avulla vauhtimme kasvaa kyllä.”
 

Kommentarer

#1
Talvimies
2018-03-03 17:54

Kyllä on Zarkolla on itseluottamus kohdallaan ja pyörä tomii. Lisäksi kaveri osaa ajaa. Ennen Itävallan kisaa on voitto plakkarissa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.