Bild
Seuraava artikkeli

Nolangroupilta uusi superkypärä: "Täydellisyys on viety vielä pidemmälle"

Racebike

​Nolangroup on julkistanut San Marinossa uuden X-lite X-803 – kilpakypäränsä. Kypärän nimeksi tulee Ultra Carbon, se on valmistettu erittäin korkealaatuisesta hiilikuidusta. Nolangroup on MotoGP:n ainoa virallinen lisensoitu kypärävalmistaja.

“Olemme ylpeitä Made in Italia -brändistämme. Uusi X-803 Ultra Carbon MotoGP edustaa meille uutta saavutusta moottoripyörämaailmassa. Juuri siksi halusimme esitellä kypärän Misanossa, italialaisen moottoripyöräilyn pyhätössä. Kypärä tehtiin vahvassa yhteistyössä eri tiimien kanssa, saimme paljon hyviä vinkkejä ja ehdotuksia tiimien kuljettajilta niin MotoGP:stä kuin Suoperbikeistakin. Olemme nyt luoneet kypärän, joka on parannettu versio X-820RR-mallistamme, jota monet pitävät mailman parhaana kilpakypäränä", kertoo yhtiön toimitusjohtaja Enzo Panacci.

Kuljettajista Ducatin Danilo Petrucci oli mukana lausumassa mielipiteensä.

“X820RR on täydellinen kypärä, joten ei ollut helppoa kehittää vielä parempaa. Mutta niin vain Nolangroupin teknikot pystyivät tekemään fantastisen työn kautta mallin, joka vie täydellisyyden vielä pidemmälle. En malta odottaa, että pääsen ensi kaudella ajamaan kilpaa tämän kypärän kanssa.”  

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.