Bild
Seuraava artikkeli
"Tiedän, että pystymme hyvään tulokseen tänä viikonloppuna", povaa Niki Tuuli. Kuva: Petronas Sprinta Racing

Niki Tuuli valmiina Itävaltaan

Racebike

Petronas Sprinta Racingin ajaja Niki Tuuli siirtyy Red Bull Ringin maisemiin tulevana viikonloppuna aikomuksenaan jatkaa viime viikonlopun Brnon osakilpailun positiivista virettä. Suomalaisajaja saavutti Tšekeissä tähänastisen Moto2-uransa niukimman eron kärkiajajiin.

Tuulin Assenissa loukkaama käsi on parantunut viikko viikolta, ja mies on varma, että pystyy nyt keskittymään hyvään kehityskaareensa Kalex Moto2 -pyörällään. 22-vuotias odottaa pääsevänsä Itävallan radalla kahdenkymmenen parhaan joukkoon.

Upean Alppimaiseman ympäröimä Spielbergin Red Bull Ring on tunnettu luonnonmukaisesta profiilistaan. Kymmenen mutkaa sisältävä rata mutkittelee rinteillä ja korkeusero radalla on peräti 65 metriä, joten Itävallan rata takaa tasaista kilvanajoa, jossa vaihteilla ja pyörän säädöillä on iso osuus.

– Odotan innolla tätä viikonloppua, sillä nyt minulla on vihdoinkin yksi kilpailu alla Assenin onnettomuuden jälkeen. Minulla on hyvä tunne Brnon jälkeen vaikkei tulos ollutkaan se, mitä lähdettiin hakemaan. Minun täytyy kuitenkin keskittyä oikeisiin asioihin ja jatkaa kehittymistä; minun täytyy ottaa taas yksi askel lähemmäs kärkeä. Tiedän, että pystymme hyvään tulokseen tänä viikonloppuna. Minun täytyy vain tehdä kovasti töitä ja sunnuntaina näemme, mihin se johtaa, suunnitteli Tuuli.

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.