Bild
Seuraava artikkeli
Niki Tuuli (Kuva: Kel Edge)

Niki Tuuli: Paransin paljon , muttei se riittänyt

Racebike

Vain 11 tuhannesosasekuntia erotti Niki Tuulen Supersportin osakilpailun aika-ajon jatkosta Espanjan Motorland Aragonissa. Tuuli kertoo, että he ovat tiimin kanssa menossa oikeaan suuntaan. Myös tallipäällikkö Simon Buckmaster uskoo vauhdin paranevan.

Tuuli oli vielä Superpole 1 –aika-ajon lopulla menossa jatkoon, mutta viimeisellä kierroksella Sheridan Morais, joka tuuraa loukkaantunutta Kenan Sofuoglua, pyyhälsi Tuulen ohi ja jatkoon Superpole 2:een.

- Paransin Superpole-1 aika-ajossa paljon, muttei se riittänyt. Olen parantanut koko viikonlopun ajan, ja nyt etenemme oikeaan suuntaan. Nyt meillä on potentiaalia kovempaan vauhtiin. Meillä on vielä pitkä matka kärkeen, mutta vaihe vaiheelta olemme siellä, Tuuli uskoo.

CIA Landlord Insurance Honda –tiimin tallipäällikkö Simon Buckmasterin ajatukset ovat sunnuntain Aragonin kisassa.

- Emme päässeet nyt lähtöruuduissa kahteen ensimmäiseen riviin, mutta Tuulella on kisassa mahdollisuus päästä kärkikymmenikköön. Emme saa unohtaa, että Niki on nuori kuljettaja ja hänen entinen kokemuksensa on Yamahalla. Honda vaatii erilaisen ajotyylin.
- Olen varma, että pian näemme parhaan Niki Tuulen. Luulen, että sunnuntain kisassa näemme häneltä vahvan esityksen. Kun ajamme seuraavassa kisassa Assenissa, siellä vauhti edelleen paranee.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.