Bild
Seuraava artikkeli

Niki Tuuli huippufiiliksellä Doningtonissa: "Lauantaina vedetään täysillä!"

Racebike

Kallio Racingin Yamaha-kuljettaja Niki Tuuli on hyvässä iskussa World Supersport –luokan Donington Parkin MM-osakilpailussa, Englannissa. Ensimmäinen harjoituspäivä sujui hyvin ja lauantailta odotetaan hyviä tuloksia.

Niki Tuuli on kokenut pieniä vastoinkäymisiä edellisissä osakilpailuissa, mutta kauden kuudenteen osakilpailuun lähdetään korkein odotuksin, sillä ensimmäinen harjoituspäivä sujui varsin hyvin. Ajo kulki ja Yamaha R6 saatiin hyviin säätöihin.

”Ensimmäisen harjoituksen viimeisillä kierroksilla ajo alkoi kulkea ja saatiin pyörän säätöihin lisää informaatiota. Toinen sessio lähti hiukan tahmeasti liikkeelle, mutta lopussa mentiin taas hyvin. Muutaman oman virheen takia sijoitus oli 10 huonommalla puolella, mutta fiilis on todella hyvä ja lauantaina vedetään täysillä, Niki Tuuli sanoo.

MM-sarjassa toisena oleva Sheridan Morais oli harjoituksissa kymmenen parhaimman joukossa ja on hyvässä iskussa lauantain aika-ajossa.

Tiimipäällikkö Vesa kallio totesi ensimmäisen päivän olleen kaikkea muuta kuin helppo, mutta aika-ajosta odotetaan hyviä tuloksia.
”Molempien kuljettajien kanssa ollaan taisteltu samojen ongelmien kanssa. Nyt yritetään löytää ratkaisu niihin ja sitten aika-ajosta hyvät lähtöruudut itse kilpailuun”, Kallio totesi.

Lue lisää aiheesta: Yamaha

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.